6. října 2014

Sladké spaní - Saloos


Pokud se jen trošku zajímáte o přírodní kosmetiku, určitě vám neunikla značka Saloos o které bude dnes řeč. Značka Saloos se vyznačuje hlavně českým původem, přírodním složením a bio kvalitou. Dnes jsem si pro vás připravila roll-on s příznačným názvem Sladké spaní.


Jak už název napovídá, dnes bude řeč o zklidňujícím aroma roll-on, který má pomáhat k uvolnění a navození atmosféry příjemných a klidných snů. V lahvičce nalezneme tekutinu žlutou připomínající olej, která se velmi dobře nanáší díky dávkovači v podobě kuličky. První co ucítíte je silné aroma levandule, když olejíček nanesete na pulsní body, uvolní se i sladká vůně vanilky. Roll-on také obsahuje bio jojobový olej, který se po nanesení velmi rychle vstřebává do pokožky. Díky tomu ji zvláční ale neumastí.


certifikát CPK bio


Olejíček nanáším večer před spaním na zápěstí a opravdu jsem pocítila zklidnění po náročném dni.Vůně je příjemná, kdo má rád levanduli, určitě si vůni oblíbí. Roll-on koupíte v drogerii DM, prodejnách zdravé výživy nebo zde. Na závěr chci dodat, že olej se dá sehnat také ve variantách  Na cesty, Vitalia, Antistres, Divoká růže a Tea tree .


Žádné komentáře:

Okomentovat