22. října 2014

Breath of God - Lush


Dnes bych vám ráda představila další z mých Lush produktů. Řekneme si něco o ne moc známém výrobku a to je tuhý parfém.

Breath of God

Tuhý parfém musíte napřed otestovat. Buď si ho zamilujete nebo ho zavrhnete navždy. Pokud si budete chtít pořídit tuhý parfém od Lush, doporučuji si ho jít napřed očichat. Pokud tak neuděláte a pořídíte si ho, je větší šance, že se netrefíte. Tuhé parfémy od Lush jsou totiž velmi parfémované.

BoF
Podívejme se tedy blíže na balení. Můj parfém je ještě ve starém balení v podobě tyčinky ale Lush toto balení vyměnil za plechovky. Mně tohle balení osobně vyhovuje více protože se nerada patlám v různých kelímcích atd. Balení je jednoduché černé, vyrobené z recyklovatelného materiálu. Víčko je šroubovací a samotný produkt se vytlačuje zespoda jako třeba velký jelení lůj. Samotný parfém je modré barvy, na kůži ale nezanechává stopy. Tedy pokud ho nepoužijete půl tuny. :) Tím se dostáváme k dávkování. Jedná se o tuhou hmotu, podobnou třeba Labello balzámům, která při kontaktu s kůží taje. Přesně jako váš oblíbený balzám.


obsah
Vůně je velmi intenzivní. Stačí opravdu jedno přejetí po zápěstí. První co ucítíme je ostrá vůně koření, něco jako pepř. Po chvíli se ale vůně zjemní a cítíme něco maličko nasládlého a zároveň svěžího. Opravdu jako svěží vánek z hor. :) Na kůži vydrží velmi dlouho. Nanesu ho ráno a ještě večer cítím vůni.

Něco z mé sbírky
Pokud vám Breath of God nezavoní napoprvé, zkuste mu dát ještě šanci. Je to opravdu velmi silná vůně a i mně trvalo než jsem si na něj zvykla. Koupit ho můžete např. zde. Ale je opravdu lepší když si ho budete moci napřed očichat.



Doufám, že vám má dnešní recenze pomohla a třeba také objevíte kouzlo tuhých parfémů.

Žádné komentáře:

Okomentovat